Hoofdstraat 127B

5121 JC Rijen, Netherlands

[email protected]

Informatie over onderdelen

+31 6 55904385

Bellen alleen voor onderhoud en reparatie van de SL129

Specialist in Mercedes SL R129

Wie zijn wij?

Daniel’s passie voor Mercedes-Benz begon al op jonge leeftijd. Deze levenslange fascinatie heeft geleid tot een diepe kennis en waardering voor deze iconische auto’s, met een speciale focus op de R-129, een model dat hij niet alleen als zijn favoriet beschouwt, maar ook als zijn specialisme. Zijn expertise in dit specifieke model is ongeëvenaard, en hij staat bekend om zijn toewijding om elk mogelijk probleem aan te pakken. Of het nu gaat om een complexe motorstoring of een subtiel detail in het interieur, Daniel’s toewijding en gedrevenheid zijn duidelijk in elk project dat hij onder handen neemt. Zijn benadering is er een van nauwgezetheid en precisie, eigenschappen die essentieel zijn bij het werken met dergelijke gespecialiseerde voertuigen.

Aan de andere kant van het spectrum staat Sanne, die een cruciale rol speelt in de veelzijdige bedrijfsvoering. Haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen binnen het bedrijf zijn onmisbaar. Sanne’s werk is niet beperkt tot administratieve of klantenservicetaken; ze is ook vaak in de werkplaats te vinden, waar ze een waardevolle bijdrage levert. Haar vermogen om zich in verschillende rollen aan te passen en haar brede kennis van zaken maken haar tot een essentiële schakel in het team. Of ze nu klanten te woord staat, helpt bij het oplossen van logistieke uitdagingen, of ondersteuning biedt bij technische werkzaamheden, Sanne’s veelzijdigheid versterkt het bedrijf op diverse vlakken.

Samen vormen Daniel en Sanne een dynamisch team dat SLParts.nl drijft. Hun gecombineerde vaardigheden en passie voor Mercedes-Benz, met name voor de R-129, zorgen voor een unieke en rijke ervaring voor hun klanten. Daniel’s technische expertise en toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met Sanne’s operationele vaardigheden en flexibiliteit, creëren een omgeving waarin elk aspect van het bedrijf met zorg en aandacht wordt beheerd. Dit resulteert in een hoge klanttevredenheid en een reputatie van betrouwbaarheid en uitmuntendheid in de wereld van Mercedes-Benz onderhoud en reparatie. Hun gezamenlijke inzet is een toonbeeld van professionaliteit en toewijding, wat de kern vormt van SLParts.nl’s succes.

Wie zijn wij?
SL Parts Shop & Service