Hoofdstraat 127B

5121 JC Rijen, Netherlands

[email protected]

Informatie over onderdelen

+31 6 55904385

Bellen alleen voor onderhoud en reparatie van de SL129

Specialist in Mercedes SL R129

Onderhoud

Het onderhoud van een Mercedes Benz SL129 is van cruciaal belang in het behouden van de kwaliteit en prestaties van deze iconische auto. Wij hebben de kennis en ervaring met de specifieke eisen van de SL R129 met aandacht voor elk detail, wat resulteert in een auto die niet alleen geweldig rijdt maar er ook uitstekend uitziet.

In onze werkplaats controleren en onderhouden wij alles van uw SL R129 van de motor tot het elektrische systeem. De motor krijgt speciale aandacht om ervoor te zorgen dat deze soepel en efficiënt loopt, terwijl het elektrische systeem regelmatig wordt geïnspecteerd om eventuele storingen te voorkomen. Er wordt ook gelet op de staat van de carrosserie, waarbij hij we kunnen adviseren over het behoud van de lak en/of eventuele noodzakelijke reparaties.

Verder wordt de veiligheid van de SL R129 gewaarborgd door een grondige controle van het remsysteem en de banden. De ophanging en stuurinrichting krijgen ook de nodige aandacht, wat bijdraagt aan het comfort van de auto.

Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit zorgen wij ervoor dat elke Mercedes Benz SL R129 die de werkplaats verlaat, in topconditie is. Dit alles maakt SL Parts een uitstekende keuze voor het onderhoud van deze klassieke Mercedes

Onderhoud

Geïnteresseerd in onze diensten?

Klik dan op één van onderstaande knoppen om verder te gaan