Hoofdstraat 127B

5121 JC Rijen, Netherlands

[email protected]

Informatie over onderdelen

+31 6 55904385

Bellen alleen voor onderhoud en reparatie van de SL129

Specialist in Mercedes SL R129

Aircoservice

De aircoservice aangeboden door SL Parts is een onderdeel van het onderhouds-programma voor elke Mercedes Benz, zo ook voor de SL R129. Bij SL Parts begrijpen we het belang van een goed functionerende airconditioning.

Kwaliteitscontrole en onderhoud

De aircoservice van SL Parts omvat een uitgebreide controle van het airconditioningsysteem. Dit houdt in dat gekeken wordt naar de koelmiddeldruk, de staat van de compressor, de condensor, en andere cruciale onderdelen van het systeem. Ons team zorgt ervoor dat alle componenten naar behoren functioneren en dat het koelmiddel, indien nodig, wordt bijgevuld of vervangen.

Diagnose van problemen

Een ander belangrijk aspect van de aircoservice is de diagnose van problemen. Mocht het systeem niet naar behoren koelen, dan wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak. Dit kan variƫren van lekken in het systeem tot defecte onderdelen zoals de verdamper of de compressor.

Reparatie en vervanging

In het geval dat onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, gebruiken wij alleen onderdelen van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor de Mercedes SL R129. Dit zorgt ervoor dat de airconditioning na reparatie of vervanging optimaal functioneert.

Kortom, u kunt prima voor de aircoservice bij SL Parts terecht zodat u een koel en comfortabel interieur blijft houden, ongeacht de weersomstandigheden.

Aircoservice
Aircoservice

Uw airco laten onderhouden?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak om uw SL R129 van onze uitgebreide aircoservice te voorzien.