Hoofdstraat 127B

5121 JC Rijen, Netherlands

[email protected]

Informatie over onderdelen

+31 6 55904385

Bellen alleen voor onderhoud en reparatie van de SL129

Specialist in Mercedes SL R129

Storingsdiagnose

Geavanceerde diagnose apparatuur

Bij SL Parts maken we gebruik van de originele Mercedes-Benz diagnose apparatuur. Deze gespecialiseerde tools stellen ons in staat om diepgaande controles uit te voeren en specifieke problemen in uw Mercedes nauwkeurig te identificeren. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van de meeste garagebedrijven, die vaak niet over deze gespecialiseerde apparatuur beschikken.

Gerichte probleemopsporing

Onze apparatuur helpt niet alleen bij het vaststellen van de aard van een storing, maar ook bij het gericht opsporen van de oorzaak. Dit betekent dat we efficiƫnt kunnen werken, waardoor uw auto sneller en met minder kosten gerepareerd kan worden.

Transparante communicatie en prijsindicatie

Wanneer we een storing ontdekken en een reparatie noodzakelijk achten, communiceren we eerst met u over onze bevindingen. We bieden een prijsindicatie voordat we werkzaamheden uitvoeren. Dit zorgt voor transparantie en stelt u in staat om goede beslissingen te nemen over het onderhoud van uw auto.

Gebruik van originele onderdelen

Bij SL Parts gebruiken we uitsluitend originele onderdelen voor Mercedes-Benz. Deze onderdelen zijn beschikbaar in nieuw, gereviseerd of gebruikt. De keuze voor nieuwe of gebruikte onderdelen is altijd aan u, de klant.

Storingsdiagnose

Uw auto laten onderzoeken?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een storingsdiagnose, wij kijken samen naar een geschikt moment voor de diagnose en/of reparatie.