Hoofdstraat 127B

5121 JC Rijen, Netherlands

[email protected]

Informatie over onderdelen

+31 6 55904385

Bellen alleen voor onderhoud en reparatie van de SL129

Specialist in Mercedes SL R129

Het bedrijf

Sinds de oprichting van ons garagebedrijf in 2012, hebben wij ons altijd gericht op  een persoonlijke benadering, prima kwaliteit en uitstekende service. Dit is de kern van onze bedrijfsfilosofie en is zichtbaar in onze werkzaamheden waarbij wij altijd streven naar het bieden van maatwerkoplossingen en deskundig advies.

In de afgelopen jaren hebben we een breed scala aan Mercedes personenauto’s behandeld. Geen technisch probleem is ons te complex; we zien elk probleem als  een kans en een uitdaging! De specifieke voorliefde voor de Mercedes-Benz SL R129 is in de loop der jaren alleen maar groter geworden en ervoor gezorgd dat we ons verder zijn gaan specialiseren in alles wat met dit specifieke model te maken heeft, van onderdelen tot reparaties en regulier onderhoud.

Ons assortiment aan onderdelen voor de SL R129 is bijzonder uitgebreid. De onderdelen zijn vakkundig gedemonteerd uit schadeauto’s en donorauto’s, wat ons in staat stelt om een breed scala aan kwaliteitsonderdelen aan te bieden. Elk onderdeel is zorgvuldig getest en eventueel gereviseerd. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze klanten betrouwbare en duurzame oplossingen krijgen voor hun Mercedes-Benz SL R129, waarbij de kwaliteit en prestaties van hun voertuig gewaarborgd blijven.

Onze passie voor Mercedes-Benz, en in het bijzonder voor de SL R129, is de kracht achter ons garagebedrijf. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en voorraad zijn we uitstekend uitgerust om elk probleem aan te pakken en uw SL, in topconditie te krijgen of te houden.

SL Parts Shop & Service